IDIOMES PALAU

Rambla del Sol 12

08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona)

 

Tel.  937 494 218

Tel.  600 689 072

info@idiomespalau.com

 

 

Donat que IDIOMES PALAU no pot garantir la distància de seguretat d'al menys 1,5 metres de tots els alumnes per limitació d'espai a les aules, aquestes són les mesures de seguretat i higiene que hem adoptat a causa del COVID-19:

 

<>  Ús obligatori de mascareta a partir dels 6 anys. L'alumne ha de portar la seva mascareta de casa. 

 

<>  Ús obligatori de gel desinfectant per les mans abans d'entrar a classe.        IDIOMES PALAU posarà el gel a disposició dels alumnes.

 

<>  Reducció del nombre d'alumnes per aula:

       - P4 i P5:  màxim 4 alumnes (distància entre alumnes: més de 1,5 m).

       - Resta de grups:  màxim 8 alumnes (distància entre alumnes: 1 metre).

 

<>  Modificació dels horaris d'inici de les classes per tal d'evitar aglomeracions.  Cada aula començarà a un horari diferent.

 

<>  Desinfecció diària de les aules abans de començar les classes. Desinfecció de taules, cadires i portes cada canvi de classe.

 

<>  Desinfecció del lavabo cada vegada que es faci servir. Per tal de controlar-ne l'ús, la porta estarà tancada amb clau i l'alumne haurà de demanar a recepció      que li obrin.

 

<>  Sustitució de les papereres existents per d'altres amb tapa i pedal.

 

<>  L'alumne haurà de portar de casa tot el material necessari per fer classe. Per motius d'higiene ja no prestarem cap llapis, goma, bolígraf, etc. als alumnes.

 

<>  Es prohibeix l'entrada a l'escola amb patinets, monopatins o qualsevol altre  objecte que no sigui necessari per fer classe.